Float og stress relief event / København

Dato: 8 november kl. 18.00-20.30

Vi glæder os til en aften med egenomsorg og dig i centrum når vi skal hygge og forkæles hos Float Studio.

Float Studio er en skøn oase i Københanv, hvor du kan få et afbræk fra en travl hverdag. Vi skal sammen helt ned i gear og genoplades mentalt og fysisk.

 

Du kan tilmelde dig enten floating, Dry float eller Meditation stress relief. (Du kan kun vælge 1 af behandlingerne) og efter behandlingen mødes vi i hjertet af Float Studio og hygger med lidt snacks og varmt at drikke.

 

Hvad er floating? – Den ultimative pause.

Forestil dig total ro — og total vægtløshed. Du befinder dig i et sensorisk deprivationsbassin med kropstempereret saltvand (35 grader). Tankens begrænsede sanseinput og høje saltindhold skaber illusionen om, at du svæver i stilhed. Dine tanker bliver sat i bero, din krop restituerer maksimalt og du vil opleve en forøget evne til at give slip på stress og et forhøjet energiniveau.

Gør noget godt for dig selv — blot ved at give dig hen

Der er et dobbeltkar ledig, så skriv til os hvis du ønsker at floate med en veninde. Så booker vi jer ind.

 

Hvad er Dry-floating?

Oplev den ultimative pause fra hverdagens stress og jag med en Dry-Floatsession, som tager dig og dine tanker helt ned i tempo og hjælper dig til at genoplade energidepoterne, reducere stress og mindske smerter.

Ved Dry Float vil du opleve en unik form for floating, hvor du vil mærke vægtløshed ligesom i en almindelig floating-tank, men i stedet for at være i kontakt med vandet, vil du blive adskilt fra vandet af en tynd membran.

Du kan opleve mange af de samme fysiske og mentale effekter, som kropslig aflastning, hurtigere restitution, bedre søvn, sænket fysisk og mental stress mv. ved Dry-floating.

 

Stress Relief Meditation 

Tilmeld dig en meditationssession i hjertet, hvor du finder indre ro og en tiltrængt pause. Sara vil give dig et indblik hvordan du lytter og observerer dig selv, så du kan forebygge stress.

 

Praktisk info:

Vi mødes kl. 17.45 hos Float Studio på adressen:
Nørre Farimagsgade 71, st. 1364 København K

 

 

Dato

08. nov 2023
Udløbet!

Tid

18:00 - 20:30

Skriv et svar