Hvorfor dit ubevidste sind indimellem skaber rod i moderskabet – Online

D. 23 maj kl 20 – 21.30 / Online

Som mennesker kan vi have mange ting med os i rygsækken, som vi først mærker resultatet af når vi bliver mødre. ( eller fædre)

Vi kan have alt for store forventninger til os selv, helt ubevidst, som stresser os.
Vi kan have mønstre og oplevelser med fra vores egen opvækst som vi gerne vil slippe, men ikke rigtigt lykkes med.
Eller vi kan have nogle fødselsoplevelser med os som stadig spiller i vores underbevidsthed.

Svær graviditet
Svær fødsel
Svær barselsperiode
Fertilitetsbehandling
Tab
Skilsmisse 

Vi kan bære rundt på følelser som skyld og skam, igen helt ubevidst. Alle de her følelser og oplevelser kan skabe ubalance i vores krop og sind, hvis de ikke bliver forløst eller rummet. De kan få os på overarbejde i hverdagen, fordi vi kan hænge fast i nogle ubevidste mønstre og strategier som vi egentlig ikke ønsker at være i, men som er så svære at komme ud af, fordi kroppens hukommelse(det ubevidste sind) styrer over 90 % af vores tanker og følelser.

På online foredraget taler Tina Aabo fra Relax&Release ind i hvad der kan være med til at skabe mønstre og hvad vi kan gøre for at arbejde med dem, så de ikke længere ubevidst styrer os, men vi BEVIDST kan arbejde med at skabe nye handlinger, som gør at vi ikke længere er på overarbejde.

Tina Aabo er holistisk terapeut og trivselsmentor. Hun hjælper kvinder med at slippe stress, angst og mistrivsel ved at forløse følelser og oplevelser der er stagneret i kroppen og som skaber uhensigtsmæssige handlemønstre.

Dato

23. maj 2023
Udløbet!

Tid

20:00 - 21:30
Kategorier

Skriv et svar