Sæt grænser med varme og respekt / Online

Sæt grænser med varme og respekt/ Foredrag

Tirsdag den 3. september kl. 20-21

– med Trine Maribo Carstensen, forældrevejleder

Vi forældre gør alt, hvad vi kan, for at skabe rammer i familien, som befordrer, at vores børn kan trives. Men det er ikke altid nemt at hitte ud af, hvor og hvordan det er godt at sætte grænser, og især ikke, hvis vi først selv er blevet irriterede.

Dette foredrag vil præsentere dig for en tilgang, hvor dine grænser bliver en gave for dit barn. Du vil høre om, hvordan du kan tilbyde nærvær og varme i de svære stunder, samtidig med at du står fast, sådan at dit barn kan arbejde sig gennem sine følelser.

Din rolige grænse vil bidrage til, at I kan komme tættere på hinanden i stedet for, at konflikten øges, og denne tilgang vil efterhånden skabe bedre samarbejde og nærhed i din familie.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål i slutningen af foredraget.

 

Om foredragsholder:

Trine Maribo Carstensen fra Trines Familieskole er forældrevejleder, -terapeut og -underviser. Hun har 28 års erfaring med at holde forældrestøttegrupper, samtaler med forældre, legedage og familiekurser.

Hendes tilgang handler om kontakt, nærvær og leg samt om at forstå og rumme følelser – både sit barns og sine egne. Hun tilbyder individuelle forældreforløb, foredrag og workshops. Du kan læse mere på www.trinesfamilieskole.dk

 

Eventet koster 0 kr og din mailadresse. Du vil efterfølgende blive tilmeldt vores nyhedsbrev.

Tilmeld begivenhed

Sæt grænser varme og respekt
Tilgængelige billetter: Ubegrænset

Eventet koster 0 kr og din mailadresse. Du vil efterfølgende blive tilmeldt vores nyhedsbrev.

Billetten til Sæt grænser varme og respekt er udsolgt. Du kan prøve en anden billet eller en anden dato.

Dato

03. sep 2024

Tid

20:00 - 21:00
BOOK BILLET

Skriv et svar