Svedehytte for mødre / Vig

Søndag d. 16 april kl.11.30 – 20.00

Glæd dig til en dag hvor DU er i fokus. En dag hvor vi skal prøve noget nyt og få en helt særlig oplevelse sammen som mødre og kvinder! Kom med os i svedehytte.

Vi bygger ceremonien op sammen. Kl. 11.30 starter vi med at åbne cirklen og laver en kort sharing. Derefter er der en masse praktisk at gøre inden svedehytten er klar. Brænde skal køres til bålpladsen. Der skal laves en masse optændingsbrænde. Tæpperne skal lægges på svedehytten og Alteret pyntes.

Når vores firekeeper har bygget bålet op, beder vi sten bønnerne sammen og tænder bålet.

Herefter går vi ind i meditativ stilhed omkring ilden. Det tager omkring 1,5 time for stenene at blive varme og rødglødende.

Når stenene er ved at være klar til at komme ind i svedehytten, vil der være en snak omkring sikkerhed i svedehytten og rent praktisk hvordan ceremonien foregår, så alle er klædt godt på.

En svedehytte ved vi aldrig hvor lang tid tager, regn med 3-5 timer. Det er vigtig at du bliver hele vejen til ceremonien slutter, også selv om du ikke kan være inde i svedehytten og må gå ud før tid. Ceremonien er lige så stærk omkring ilden som inde i svedehytten.

Ceremonien slutter først når vi har haft en sharing efter svedehytten og jeg er sikker på alle er landet i sig selv igen.

Vi slutter af med lækker suppe. At spise en måltid, er en god måde at lande i kroppen, inden man skal hjem igen.

 

Hvad sker der inde i svedehytten?

Mærker du længslen efter at komme hjem i dig selv? Længslen efter et sted, hvor du føler dig forbundet og kan være præcis som du er, uden fordømmelser og censur.
Historien der fortælles i svedehytten guider os ned i dybderne og inviterer os til at se ind i de lag af os selv, der står i vejen for, at vi står i vores kraft.
Vi bliver inviteret til at give slip og give til ilden, det der står i vejen for at vi kan føle forbundetheden med verden omkring os, så vi kan gå ud som de kraftfulde væsner vi er og skabe en bedre, sundere og kærlig verden.

Det starter altid hos os selv. Når vi heler op, skaber det ringe i vandet omkring os.

 

Påklædning: I en keltisk svedehytte bestemmer du selv hvad du vil have på – det kan være en sarong, badetøj, en svedehytte kjole, et håndklæde eller du kan være nøgen.

Heidi Søe faciliterer denne svedehytte. Hun er uddannet ID psykoterapeut og har mange års træning bag sig hos Tim Jago i at lede keltiske svedehytter.

Medbring:

  • 2 håndklæder – et at sidde på og et til bagefter.
  • drikkedunk
  • Tøj efter vejret
  • Frokost

 

Adresse: Ravnsbjergvej 50, 4560 Vig

 

Normal pris: 500 kr.

Udsolgt!

Dato

16. apr 2023
Udløbet!

Tid

11:30 - 20:00

Skriv et svar